Få en sikker lejekontrakt!

Klar til underskrift i morgen – kun 2.495 kr.

Mange udlejere lever i falsk tryghed med en ugyldig lejekontrakt. Er du ikke ekspert i lejeloven, kan du nemt blive en af dem.
Du risikerer ikke at kunne få din lejer ud igen!

100% uforpligtende

Du får

Det er vigtigt, at du kommer godt fra start, når du lejer ud. Derfor har vi lavet en samlet startpakke til dig. Du får:
Inden vi skriver din lejekontrakt, gennemgår du og Christina sammen din boligudlejning over telefonen. Du får svar på dine spørgsmål og får vigtige input til, hvad du også skal tænke på, når du lejer ud.
Vores erfaring er entydig – du har ikke en aftale med din lejer, før du har hans underskrift. Derfor er hurtighed så vigtig. Vi leverer din lejekontrakt klar til underskrift 1-2 arbejdsdage efter, vi har fået dine oplysninger.
Når lejer flytter ind, er det vigtigt, at I bliver enige om boligens stand, så I er enige om, hvordan boligen skal leveres tilbage. Vi leverer en indflytningsrapport til formålet sammen med en guide, der fortæller, hvad I skal gøre.
roskilde boligudlejning

Hvad siger vores kunder?

Vi betaler ikke til Trustpilot. Men vi får næppe bedre anmeldelser.

Lad os tage en uforpligtende snak om din lejekontrakt

Kan du bruge en hjælpende hånd med din lejekontrakt?
Lad os tage en uforpligtende snak og se, hvad vi kan gøre. Så kan vi sikre, at du kommer godt fra start med:
  • bedst mulige vilkår i din udlejning
  • klare og bindende aftaler med din lejer
  • en lejekontrakt, der er underskrevet i god tid
Skriv en kort besked til os.
Eller ring på 51 88 88 10.
Telefontid: man-fre: 8-17

0
Års erfaring med boligudlejning.

Vores erfaring

Når du får lavet en lejekontrakt i Botilleje, bliver du altid hjulpet af Christina. Hun har:
I 1999 startede Christina boligudlejningen op i Ejendomsmæglerne Lindsgren. Her drev hun udlejningen frem til 2009, hvor hun stiftede Botilleje.
I 2005 gennemførte Christina sin uddannelse som statsautoriseret ejendomsmægler og valuar. Christina fokuserer nu 100% på boligudlejning og har derfor deponeret sit ejendomsmæglerbevis.
Fra 1999 til 2009 har Christina arbejdet som ejendomsmægler med salg af boliger.

Lejekontrakt fra dag til dag i 5 trin

Hurtighed og god kvalitet – hver gang – kræver en effektiv proces. Vi laver din lejekontrakt klar til underskrift i 5 trin:
Først skal vi kende basisoplysninger om dit lejemål – antal kvadratmeter, slutdato ved tidsbegrænset lejemål, lejers navn osv. Vores formular guider dig igennem de nødvendige oplysninger.
Dette er det vigtigste trin! Du og Christina tager en snak om dit lejemål. Her finder I ud af væsentlige formuleringer i lejekontrakten $11. Du får som regel også et par værdifulde råd om din boligudlejning.
På baggrund af jeres telefonsamtale, skriver Christina et udkast til lejekontrakten, som hun sender til dig.
Når du har kigget udkastet igennem, tager du og Christina en snak mere. Her justerer I lejekontrakten ind, så den høje kvalitet sikres og misforståelser undgås.
Christina har nu de nødvendige oplysninger til at skrive lejekontrakten. Christina sender den færdige lejekontrakt klar til underskrift til din emailadresse i Word-format.

Fordele ved en god huslejekontrakt

Lejekontrakten er grundstenen i succesfuld udlejning. En god og hurtig lejekontrakt giver disse fordele:
Du og din lejer har ikke en aftale, før I har skrevet under på en lejekontrakt for beboelse. Tager det lang tid, så er det ofte til frustration for både dig og din lejer. Lejere reagerer ved at holde andre muligheder åbne. Når lejekontrakten omsider er klar til underskrift, så har din lejer fundet en anden løsning. DET KOSTER LET EN MÅNEDS HUSLEJE.
En god lejekontrakt er en lejekontrakt, der sikrer dig gode vilkår. For eksempel, at lejer rydder fortovet for sne og passer haven, samt at du har ret til at flytte ind i din bolig igen efter en tidsbegrænset periode. En god lejekontrakt kan spare dig for mange udgifter og problemer med at få din bolig igen.
Der er ikke noget, der kan give konflikter som uklare aftaler. Klare aftaler, som du og din lejer kan genfinde i kontrakten, er en effektiv måde at forhindre en tvist. Og det giver ro i maven for både dig og din lejer – uanset om I er venner, familie eller fremmede.
Får din lejer en professionel lejekontrakt i hånden til underskrift, så er standarden sat. Det er måske det bedste signal, du kan sende din lejer om, at her er der styr på tingene. Det påvirker din lejer til at tage jeres aftaler seriøst og passe på dit hjem. En lejer, der opfører sig ordentligt, er nøglen til en god oplevelse med din udlejning.

Botilleje på Facebook


Hvor sikker er din huslejekontrakt?

Har du i din kontrakt sikret dig, at lejer passer hus, have og fortov i lejeperioden? Har du sikret dig, at du kan opsige lejemål? Har du sikret dig, at lejer istandsætter din bolig ved fraflytning? Har du sikret dig en præcis aftale om antallet af husdyr? Har du sikret dig, at din leje kontrakt gælder i henhold til lejeloven? Har du sikret dig, at…? Du opdager desværre først manglerne i din lejekontrakt, når det er for sent.

Vi forlænger din tidsbegrænset lejekontrakt

Botilleje hjælper dig også med at forlænge lejekontrakt, hvis din nuværende eller en ny lejer skal fortsætte lejemålet i endnu en periode. Husk, lejer må aldrig bo i lejemålet, hvis kontrakten er udløbet! Har Botilleje ikke lavet den oprindelige huslejekontrakt, bliver vi dog nødt til at udarbejde en ny kontrakt, da vi ellers ikke kan garantere kvaliteten. Ellers laver vi allonge til lejekontrakt eller fornyelse af eksisterende lejekontrakter.

Opsigelse af lejemål – sikres gennem lejekontrakt for beboelse

Tidsbegrænset lejemål er muligt og lovligt i følge lejeloven. Men har du den forkerte fremlejekontrakt, kan du ikke opsige lejer – det vil sige, at du ikke kan flytte tilbage i dit eget hjem! Derfor er det vigtigt, at en privat lejekontrakt for bolig er lavet juridisk korrekt.

Vi bruger standard lejekontrakt formular

I Botilleje tror vi ikke på at genopfinde hjulet. Derfor benytter vi selvfølgelig en standard lejekontrakt skabelon. Din udfordring med at lave en sikker lejekontrakt gratis er dog ikke i at finde den rette lejekontrakt formular (Du kan download lejekontrakt a9 her). Din udfordring er at sikre dig, dels at det, du skriver i den, er gyldigt i forhold til lejeloven, dels at det, du skriver i særligt §11, sikrer dig og din boligudlejning. Derfor anbefaler vi, at du lader Botilleje hjælpe dig.

Skal du bruge en lejekontrakt?

Få en sikker lejekontrakt klar til underskrift allerede i morgen.