Boligudlejning i Roskilde

Hurtigt, let og trygt!
Mange udlejere løber en stor risiko, når de lejer deres bolig ud. Hvis du selv står for din boligudlejning uden at kende lejeloven godt, så er du én af dem.
Botilleje hjælper dig til en hurtig og sikker udlejning – fri for al besværet.

Det koster 1 måneds husleje + moms.

Juridisk og praktisk hjælp

Du får en samlet pakke af juridisk og praktisk hjælp til din udlejning. Pakken indeholder:
Når du lejer din bolig ud, skal du træffe en række praktiske og juridiske valg. Vi hjælper dig med at træffe de rigtige valg gennem personlig rådgivning.
Vi sørger for at annoncere din bolig på de bedste portaler. Vi hjælper også med at skrive de ting i annonceteksten, som er vigtige for interesserede lejere.
Tro os; du kan hurtigt få nok af at snakke med interesserede lejere. Vi tager derfor den indledende snak med lejerne. De bedste lader vi gå videre til dig. Så kan du vælge den lejer, som du foretrækker.
Mange udlejere lever i falsk tryghed med en ugyldig lejekontrakt. Det kan koste dyrt. Vi laver en lejekontrakt, som sikrer dig bedst muligt.
roskilde boligudlejning

Hvad siger vores kunder?

Vi betaler ikke til Trustpilot. Men vi får næppe bedre anmeldelser.

0
Års erfaring med boligudlejning.

Hvorfor vælge Botilleje?

Vi er Roskilde og omegns absolut mest erfarne inden for boligudlejning. Og vigtigst af alt; vores kunder er tilfredse.
Christina startede som ejendomsmægler i 1999. Her startede hun boligudlejningen i Ejendomsmæglerne Lindsgren. I 2005 gennemførte Christina sin uddannelse som statsautoriseret ejendomsmægler og valuar. I 2009 stiftede Christina Botilleje og deponerede samtidigt sit ejendomsmæglerbevis.
Vi kan ikke garantere, at vi kan leje din bolig ud til den dato, du ønsker. Statistisk set udlejer vi dog 90% af vores boliger ud til den dato, som vores kunder ønsker.
En tredjedel af de kunder, som vi hjælper med den fulde pakke til boligudlejning, har vi hjulpet før. Det ser vi som et udtryk for tilfredse kunder. Særligt set sammen med vores mange gode anbefalinger – fx på TrustPilot.

Botilleje på Facebook


Ønsker du en nem og sikker udlejning?

Så lad os hjælpe dig igennem.

Kontor i Roskilde – Boligudlejning i hele omegnen

Skal du leje ud i Roskilde eller omegn, så er Botilleje dit oplagte valg. Vi hjælper dog også med udlejning på resten af Sjælland efter aftale. Hvis du kun behøver hjælp til lejekontrakt, så hjælper vi i hele Danmark.

Uanset hvilken bolig til udlejning

Vi hjælper med udlejning af alle typer boliger fra den lille lejlighed i Ejboparken til det store hus på Frederiksborgvej. Så drejer det som udlejning af hus, udlejning af lejlighed eller anden bolig til udlejning, så kontakt os. Så tager vi den derfra – helt uforpligtende.